Zvu lidi na svatbu.
V pohřební síni
dají mi za pravdu:
bůh si vzal tchýni.
Nejdřív čertu dala kopačky
11.12.2020 01:51:10 | Isla
:-( ježiši, jSem Též tchýně :-( :-)) černéalevtipné :-)!
10.12.2020 08:46:52 | Fany
Krátké a výstižné!
10.12.2020 08:40:15 | ARNOKULT
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?