Nevím jak to napsat
Stěžuju si na PSA
Vychovaný není
Barvy na mě cení
Z ministerstva hoši
Sundali mu košík
Viry místo kostí?
Ať se hafan postí!
Slouží, neví komu
Nepouští mě z domu
Měsíc už tu vyje
Celkem zle z něj mi je
Jdu si hledat hole
Bude ho to bolet!
Inu, říká se, že kdo chce psa bíti, hůl si najde. A na tohohle fakt patří pořádný sochor. Pobavila jsem se, ST a pozdrav z Prahy. Daniela
10.12.2020 21:37:30 | danaska
Přemýšlím..zda by stačilo dát na provozovnu pár cedulek
..např.
"Našlapujte opatrně
vyčkejte až pes zkrotne.
Možná že zítra se dočkáme třetího stupně."
"Naše služby i pro vás
obzvlášť pro vaše psy."
" I nás to naučili
vy se to také naučíte."
..jj
"Hoďte kosti lidem,
psy můžou sledovat
jak jedí."
...
Tak ..promiň:D..jen mi to nedalo..je to vážně síla už už. Pá ;)
Pěkný večer a přeji TI vše dobré. :) pá M
10.12.2020 20:57:32 | jenommarie
Marie děkuju:) Není se za co omlouvat. Těší mě, když můžu někoho inspirovat:)
10.12.2020 21:54:16 | R.K.