...
čas už není
pro mě lék
osudem podvedenej
nevěřím na něj
ani na pánaboha
(to jsem se lek´!
kulhá mi pravá noha?)
špatně vykročenej
ale jinak hej
žít pro blázny je rej
čas vrah mých snů
ale tobě o nich raděj´
zase nic neřeknu
...
Je to možný takhle si hrát s češtinou ? Milion myšlenek s každou vteřinou protne tvojí báseň v pase mám se co učit zdá se :-)
29.12.2020 09:33:12 | kašpar
Ponechej sobě také nějaké to tajemství
..toť se ví
..a ještě že kulháš jen jeden den
..zítra ať je líp. :);).
Pěkné svátky milý Martene *ST
21.12.2020 22:09:04 | jenommarie
...dík...doba taky trochu kulhá...ale stále jde to...;-)
22.12.2020 14:03:00 | Marten
kulhá..to je pravda;):)
uvidím..zda nebudu kulhat já:D
však jít to musí:) pěkný večer Martene.
22.12.2020 19:58:25 | jenommarie