Pivo mi natočte hned
Dnes budu já zas tu
i s bandou štamgastů
nadávat na celej svět
Říkám to pěknejch pár let
Všude jen podvody
Z pohodlí hospody
nepůjdu na tenkej led
Po rumu rád metám jed
Nechci se zapojit
Podpořen nápoji
zvládnu jen ohrnout ret
Prohrál jsem nejeden set
Včera i předloni
To ne já, to oni
Celej ten zkurvenej svět