Anotace: Hrozně povrchní a trapná říkanka, nevhodná prakticky pro všechny
Tedy otvor do nebe i do "pekla?" Každému prostřeno dle své chutě. Když si Tvé dílo vezmu, jako zamýšlivý a osobní nexenofobní pohled... proč ne. Každý se zde může "nějak" svobodně vyjádřit. Jsem hetero, ale pokud mě někdo do toho neplete, tak mi je šuma fuk, čeho si kdo ve svém soukromí k uvolnění užívá. Tak jen názor, bez chtěného střetu a věřím, že smýšlíš tolerantně a ke všem "orientacím."
29.12.2020 02:01:51 | šerý