POHLAVNĚ ZDRŽENLIVÝ SAMOTÁŘ
V lese jako partyzán
žiju a čtu Kunderu;
zřekl jsem se kurtizán,
uzavřel jsem kund éru.
BISEXUÁL TRISTAN
Dělal to nejen s Isoldou,
ale dost často i s Oldou.
VÝHODA ZAKOUŠENÍ DOMÁCÍHO NÁSILÍ
PRO POVOLÁNÍ ŠPIÓNKY
Když do ženy ocel vnikla,
nepřátelům potíž vznikla:
na násilí když je zvyklá,
mučení ji sotva zviklá.
LAPONSKO NENÍ JAPONSKO
Za polárním kruhem Sámů ráj,
avšak nikde žádný samuraj.
STAROINDIÁNSKÝ MÍŠENEC
Mám aztéckou maminku,
však za tátu mám Inku
a bába má je
manželkou Maye.
PRAŽSKÝ LYŽAŘ
Nejdřív bumbal U Fleků,
pak vytuhnul u vleku.
BŮH V LONDÝNĚ
V uličkách Soha
hledal jsem Boha;
zas použil starou fintu:
schoval se v pubu,
na klíně babu,
před sebou piva pintu.
ZEBRA
Na cestě leží
přejetá zebra,
po hrozné řeži
trčí jí žebra...
I když byla v přechodu,
nedožila důchodu.
ZÁVIST JE ZLÁ
Že Magda má dildo
dražší než tvoje?
Nezáviď, Matyldo!
Zlá vlastnost to je!
Podívej na Majdu:
pro šťastné chvíle
koupila za pajdu
banány v Bille!
SMRTÍ PROTI OTYLOSTI
Až mě šoupnou do země,
bude štíhlý kluk ze mě,
neboť broučí kusadla
uštípnou mi kus sádla.
:D tak jsi to zase rozjel ...po svém a směji se. Vítej v Novém roce Neklane** :)
02.01.2021 16:05:14 | jenommarie
jsi mě rozesmál díky a vítej :-))
02.01.2021 12:42:10 | Iva Husárková