Novoroční srandičky
Já mám smůlu jako Brno,
zas mě trápí ječné zrno,
běhá za mnou slepička,
loudí na mě zrníčka.
Starý sprosťák ptakopysk,
dostal ránu na svůj pysk,
v potoce teď skučí,
slušným být se učí.
Řekl úhoř svojí milé,
nastala už správná chvíle,
když prý láskou zahoří,
budou malí úhoři.
Dneska večer na dvorku,
píchal ježek veverku,
moc se chválil jak to umí,
ona mlčí, vždyť je z gumy.
Nevěnuj se tolik chlastu,
kočička je také z plastu.
Přečteno 183x
Tipy 17
Poslední tipující: Dejvis, Krahujec, Emily Říhová, enigman, Lucucu, Vivien, mkinka, A42, Jeněcovevzduchukrásného, Amonasr, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)