„Blonďatá slečno, vždyť máš prázdnou gumu.
Vyměnit kolo, to chce trochu umu.“
„Celá je prázdná? Tak to bude bolet.
Hurá, ne celá, jen tadyhle dole.“
***
Rada, po které mnohý zbledne:
nezdá-li se vám kočky srst,
drhne-li při hlazení prst,
vyperte v pervolu, možná zhebne.
***
Při inventuře majetku,
hledáme křečka. Nikde není.
Pak jsem ho našel na topení.
Ten pitoma spolk magnetku.