Nevěř světlu v očích ženy.
Byl bys notně překvapený,
že to slunce silou dravou,
prosvítá jí dutou hlavou.
***
Málokomu se chlubí,
proč lidi domu zval.
Chtěl jich mít plné zuby,
neboť byl kanibal.
***
Koziny má jak dvě blumy.
Nohy jak dvě věže.
Lambádu prý tančit umí,
ale jenom vleže ...