Za okny zasněžená louka.
Idyla, i když strašně fouká,
před oknem náhle přelét pták.
Letěl ňák nízko. Asi tak
jako když poletuje vločka.
Nebyl to pták. Byla to kočka.
Větší drama, nežli kočky a ne ptáci. Když větrem letí sněhuláci.
15.01.2021 14:35:49 | šerý
chumeli. taky uz se smraka.
chtel jsem nakopnout snehulaka,
kopnul jsem a pak ve vterine,
doslo mi, ze to byla tchyne.
15.01.2021 17:19:24 | praetorian