Výhra
Anotace: Jak naložit s výhrou v loterii
Když vyhraješ
Ve sportce
Nechod' nikdy k doktorce
Bude ti jen závidět
Chtít na tobě prachy hned
Odlet'rači do Ria
Čeká tě tam GLORIA
S penězi ti pomůže
Ona za to nemůže
Přečteno 184x
Tipy 4
Poslední tipující: Jarunka, mkinka, Psavec, Poetik
Komentáře (1)
Komentujících (1)