Anotace: Bylo úzko, potom tenko, za důchod ti díky, Lenko!
Důchod in memoriam
Věnování: Bylo úzko, potom tenko, za důchod ti díky, Lenko!
Dnes jdu Lence na průchod,
Potom běžím pro důchod.
Pro cíga a plenky,
Ten důchod je Lenky.
Kupé s oknem posuvným
Stalo se jí osudným.
Že je Lenka pod drnem
Nahlásit se nehrnem.