Díval jsem se na debatu
v poslaneckým domě,
nebyla o výši platu,
dnes mluvili skromně.
Usnul bych tak jako dycky,
na to důraz kladu,
neb tam mluví melodicky
uspavači hadů.
Náhle ale zbystřím zraky,
já jsem fanda sportu,
že ho právě vidím taky,
je třešnička z dortu.
Ode dneška koukám stále,
proč jsem k tomu svolný?
Neboť v poslaneckém sále
dávali ring Volný.