„Hlava, ramena, kolena, palce,
kolena, palce, kolena, palce,
hlava, ramena, kolena, palce,
oči, uši, pusa, nos.“
Mám rád tu píseň, je moc milá.
Můj šéf mě však má za debila,
prý ať zpívám jen na baráku,
ne při úklidu srážky vlaků.
Tak v kombinaci takové srážky opravdu morbidní, ale já ji fakt nečetla a hezky si ji zazpívala...a taky jsem se musela zasmát. Dnes jsem cestou do práce vezla svoji prostřední dceru do školky. A s určitou dávkou nostalgii si tak před ní povzdechla..."To už je let, co jsem Tě vezla naposledy do školky". Dřív měla kombinézu, čepici s medvídkem PÚ, rukavice a v batůžku pyžamko. Dnes má skoro dvacet jedna, 184 cm a na zádech si nesla kytaru, ve třídě jí děti říkají paní učitelko a momentálně je učí písničku, kterou jiné děti zatím neznají....-)...No.. to jsem se jen tak nechala unést a třeba i svým povídáním trošičku zmírnila následky toho vlakového neštěstí. Krásný den Praety...:-)
29.01.2021 08:08:39 | Dreamy