Můj soused bude asi poliš.
Dnes ke mně přišel: „Copak, solíš?
Že by byl chodník namrznutý?“
Ach bože, vážně je tak dutý?
Aby nedošel k úrazu,
chtělo to nervy z provazu.
Mrzly mi ruce, stejně nohy,
chtěl jsem ho poslat ... do dělohy,
slušnost mě však říct donutí:
„Ne vole, jen je bez chuti!“
skoda ze ti to nestalo za tip... bo tip je takovej nakej zpusob ohodnoceni :))) presto moc fekuju aspon za koment
21.02.2021 20:35:32 | praetorian