SETKÁNÍ EXPRESIDENTŮ
Carter, Clinton, Trump a Bush,
všichni jako jeden muž
lyžovali v Beaver Creek;
z hrdel se jim vydral křik,
když je všechny bobama
sejmul Barrack Obama.
NA HRUBÝ PYTEL HRUBÁ ZÁPLATA
Manželčinou hlavou v hádce otloukal jsem omítku
a řval po ní: „Jaké jméno na dveřích je na štítku?!“
Odpověď pak zněla dutě jako z roury odpadní:
„Tak už si ty dveře seber a konečně vypadni!“
JÍDELNÍČEK AKČNÍHO HRDINY
V zajetí jed´ Rambo raky,
na svobodě bramboráky.
DOTĚŽENO
Když jsem uhlí doloval,
na šachtě jsem tabák žvýkal,
na šatně rum koloval,
mluvit sprostě jsem si zvykal.
Šachtu nám však zavřeli,
kurvy, piče pojebané!
Kdo konečně zastřelí
chuje, zmrdy zazobané?!
Štajgr dělá v ochrance,
obrštajgr matrikáře,
dostal tam i bratrance,
který dělal mašinkáře.
Byl tam taky koupelář,
denně drhnul hákoviště;
dnes je z něho popelář,
druhý džob má vrakoviště.
A jak já jsem dopadl?
Ožralý na karimatce!
Zájem o mě opadl,
žena s dětmi jela k matce.
Na pracáku postávám,
ať je mráz, ať slunce praží,
podobám se postavám
bezdomovců na nádraží...
...jsem jak kámen v botě, ženo.
Vše dobré je dotěženo.
VÝZVA SMAŽKÁM
Jen si, smažky, smažte,
z přátel mě však smažte!
KDYŽ DOJDOU ARGUMENTY
Hádavá žena doma nejvíce nesnáší,
když trumfy její manžel poklidně vynáší;
to prská, vzteká se a dupe:
„Aby ses neposral, ty hňupe!“
Vlastence pravověrné nejvíce vytáčí,
že jejich snahu maří takzvaní vítači;
husita nenávistně hýká:
„Tak si vem domů uprchlíka!“
Rouškaře očkované nejvíce rozžhaví
nejenom odpírači, ale i váhaví:
„Chceš věci vrátit do normálu?
Běž, blbe, makat do špitálu!“
Neklane..doufám že pomohlo..se vypsat..občas to zabírá. :))
Měj se **:)
03.02.2021 12:55:50 | jenommarie