Muži jsou divní. Podepíši.
Kážou vodu a pijí víno.
Proč si to myslím? Buďte tiší,
bude vám to teď vylíčíno.
Koukali jsme se v televizi,
na film o ňáký romantice.
Tam pár, co právě prošel krizí,
netřeba o tom vědět více.
Já zcela pohlcena filmem,
vykřiknu náhle v jedný větě:
„Nevěř mu holka, pod tím jilmem
nelíbej ho, on podvete tě!“
Můj podrbal se na rozkroku
(nechutnej nešvar v mužské říši)
a řek: „Nech si ty rady, cvoku,
ona tě stejně neuslyší.“
Večer je fotbal. Při lahváči,
kterej popíjel ten muj milej,
vykřikl: „Do prdele, sráči,
neser se s tim a kurva střílej!“