Hádka je lásky koření
a ač ti způsobuje muka,
jak když kořeníš pečeni,
nesmí ti při tom ujet ruka ...
***
Smutné, však co mě se týče,
svět se přesto nezboří,
když u zkoušky na hasiče
uchazeči vyhoří ...
***
Zkurvený vánoce.
Manžel mi vyčet,
co jsem mu vybrala:
spořící účet.
***
Vysnil si kaviár, žvejkal však sýr,
neboť měl v portmonce koruna vir.