Zvířecí perličky 2
Anotace: Moderní zvířátka.
Aligátor
Pořídil si aligátor,
fungl nový regulátor,
teď když v řece pluje,
rychlost reguluje.
Stonožka
Zaplatila peněz fůru,
stonožka za pedikúru,
další si snad dovolí,
když jí to muž povolí.
Srnka
Uviděl jsem dneska srnku,
nesla domu mikrovlnku,
kaštany si upeče,
budou vonět po lese.
Tchoř
Voňavky teď shání tchoři,
jejich zápach všechny moří,
živé květy kupují,
málo se však radují.
Přečteno 185x
Tipy 23
Poslední tipující: Rozmarýna, Dejvis, Emily Říhová, mkinka, Fany, Iva Husárková, Z nitra, Vivien, Amonasr, OpilyJohn, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)