KARINA
V rámci boje samců o Karinu
zahraju jí na svou okarínu.
BĚLA
Na solárku lpěla, chválu na něj pěla,
jenže dneska Běla jistě brzy zbělá.
OTÝLIE
Před stykem ohromím Otylku
svou sbírkou tropických motýlků.
ROBIN
Robin robí dobře robě;
robě už je výrobě.
MILENA
Ač to zní šíleně, jsem jeden z mála
kdo přejí Mileně mileniála.
VANDA
Slzák Vanda vyndala,
umravnila vandala.
GIZELA
Mimo jiné přeji tlusté Gizele,
ať už brzy podobá se gazele.
HELENA
Heleně v hrubé haleně
hladívám hladké holeně.
DORA / DOROTA
Vyberou Doru anebo Dorotu?
Která z těch trubek oslní porotu?
LUCIE
Choval jsem cit k Lucii,
než ojeli kluci ji.
ŠTĚPÁN
Po návštěvě u Štěpána
byla pořád ještě panna.
DENISA
...a pak jsem tělo Denisy
v Jablonci hodil do Nisy.
DIANA
Diana má ráda všechno dia,
nadává však sprostě na média.
SÁVA
V márnici skončila Sáva;
vypila půl litru sava.
DEN VÍTĚZSTVÍ
Celý národ svorně slaví, pryč je všechna váda!
Poražena pandemie a svržena vláda!