Prý každých dvacet vteřin
přejede auto člověka.
Těžko uvěřit z peřin
a myslí to jen protéká.
Pak zamyslím se. Jistě,
ta představa mě neláká,
být já na jeho místě.
Myslím na toho chudáka.
Nebožtík Felix Holzman by měl radost, statistika byla jeho oblíbená věda :-)
02.03.2021 08:48:45 | Clown