Je to jen prasák, chlípný čuně,
ať chytí kovid, ať si stůně,
jistě, že dávno nejsem panna,
jsem ale dlouho šťastně vdaná.
Šla jsem si túhle do trafiky
koupit kredit a kapesníky,
prodavač, ať mu dám své číslo,
no to si uhod, onanisto.
Je to jen prasák, chlípný čuně,
ať chytí kovid, ať si stůně,
jistě, že dávno nejsem panna,
jsem ale dlouho šťastně vdaná.
A neboť nejsem mladý tele,
tak mu dám falešný a hele,
podruhý udělám to znova,
ještě aby mě otravoval…
Tak to mě odrovnalo! Doma se směji a okolí na mě "účastně" zírá. Asi blázen? Blafuji! Vytahuji kapesník a smrkám...
Zejména ta úžasná, druhá strofa* To jsou paradoxy! Anglický humor, jak vyšitý.
10.03.2021 18:02:20 | šerý
juuuu, tak to mam radost, snazim se trochu lidi rozesmat, navdory blby dobe... dekuju
10.03.2021 18:58:54 | praetorian