Jsem paranoik, co bych skrýval.
Lékař mi na to napsal prášky.
Mam jich doma už snad dvě tašky,
nežeru je. Divně se díval.
***
Jednoho dne jsem si dal tu práci,
přečíst spis o antigravitaci.
Jak jsem bez toho mohl žít?
Ten spis mi nejde odložit.
***
Číšníkem možná už jsem pět neděl,
v krčmě „U pána z Lucemburka“.
To, že je kanibal, to jsem věděl,
co mu však přinést, když chce T(t)urka?