Dostal pětku,
když se
jej zeptali
proč, řekl
z ničeho nic
Dostal pětku. Když se jej doma zeptali proč, řekl: "Zničehonic." (i) "Prostě z ničeho nic."
Dostal pětku. Totiž, když se jej před tabulí zeptali ´proč´, řekl: "Z ničeho nic."
Ty vole, to je dokonalý!!
23.03.2021 19:13:18 | OpilyJohn
...pětka je za zkomolení originálu, na to jsou autoritativní blbci hákliví..."Z ničeho nic nepovstává" je za jedna....slavný filozofický citát...;-)
22.03.2021 16:21:13 | Marten