Nad Seifertem
Anotace: Stará veršovánka, která mě opravdu napadla v té místnosti, kde i císařpán musí dojít pěšky...
Sbírka:
Výbor z toaletní poezie
Dříve než má milá si deník řádně proškrtá
já vklidu na záchodě, přečtu si Seiferta.
Tak múza má si přiletěla a je to jistě pěkné od ní
však zapisovat mohu pouze na papír tenký, toaletní...
Divný prostor kde teď básním, ale jsem v tom nevinně
Bůh ví, kde ten Jarda seděl, držíc jabko na klíně.
Však musím končit! A múzu zahnat!!
Svůj pobyt zde již více nedloužit,
jen pár veršů ještě dopsat
ať mám ještě co i použít!!
Přečteno 222x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Rozmarýna, mkinka, blues, Iva Husárková, Samta, jenommarie
Komentáře (4)
Komentujících (3)