A je to tady, ač je jaro,
nechci už spávat se svou starou,
ať pokoj dá a radši vaří,
asi mě dohnalo mé stáří.
A je to tady, ač je léto,
nahovno stále funguje to,
ať pokoj dá a třeba pere,
stáří si zahrálo s mým perem.
A je to tady, podzim zrovna,
nevěřím už, že se to srovná,
už dala pokoj, mlčky sklízí.
Zas bude večer s televizí.
A je to tady, už je zima,
náhle mi ťuklo, no tak príma,
dnes by to šlo a ty nejsi tu,
vykřiknu do prázdného bytu.
A co modrá pilule? Pak by to mohlo být vždycky, když si vzpomeneš... :-)))
24.03.2021 08:15:21 | Dreamy