BRAMBOR V PLAVKÁCH
Po vyhřáté pláži
kráčejí dva muži mladí.
Děvčata jsou v ráži.
Jednoho jen zrakem hladí.
V ertepli je finta,
zasazena v plavky z citem.
Mnohá slečna slintá,
stal se mladík pláže hitem.
Poslech dobré rady
druhý mladík. Brambor v látce
značí velké klady.
Získá přízeň dívek hladce.
Jenže sexy kóči
civí na něj jinak jaksi,
na mobil ho točí.
Nemá s hlízou žádnou praxi.
Neprošel by v kvízu,
nepochopil správně radu.
Idiot tu hlízu
do svých plavek vsadil vzadu...
Starý vtip utkaný v rýmech,
o ostudě a manekýnech,
jenž kohoutí se na pláži,
vkus hledajíc, jen naráží.
Good job! :D
04.04.2021 13:17:37 | Čottomatte