Je MĚSTO poblíž MOŘE
kde řeka pramení,
tam pípávalo KUŘE
v každém STAVENÍ.
Ta ŽENA milovala RŮŽE.
PÍSEŇ si pěla pro radost,
však nikdy nepoznala muže,
i když to byla celkem KOST.
Byl PÁN. Měl HRAD.
Spal tuze rád.
Byl MUŽ. Jak STROJ,
se vydal v boj,
byl PŘEDSEDA a vůdce strany
(byť vládl jiný - samozvaný),
nikdy ho neslyšeli klít.
SOUDCE jeho nechť je mu lid.
pátečnímu nicnedělání vzdor procvičila jsem si střední vzor úžasný nápad ST :-))
02.04.2021 08:44:22 | Iva Husárková