Anotace: Báseň pojednává o milostném vztahu, mladíka a odtažité dámy z Písku.
Dobrý. Jo a s těma babama to zkus v Prachaticích. Já to zkusil a je to v poho. A ani ta ze západních Čech mi taky nikdy neřekla pitomče (Jenom debile, hovado, kreténe...).
02.04.2021 20:18:47 | Koala
Děkuji za radu, myslím že v dohledné době si děvče hledat nebudu, ale dobré vědět :D
02.04.2021 20:21:54 | Hynek Procházka