Duchapřítomně vtipná, rýmy si občas poskakují spolu s pacienty na dvorku kliniky, jsou takové skotačivé až neposedné, ale některé rýmy na druhou stranu hraničí s genialitou básnického střeva, krom toho obsah není k zahození už vůbec, takže výsledný dojem - velmi úctyhodný :).
22.04.2021 22:22:41 | Rozmarýna
A tak hrstka pilných boubel,
Stravuje se pomálu
Místo řízků tlačí koudel
denně oddává se análu
02.04.2021 21:38:36 | Panda v houbičkách