NECHTĚNÉ DÍTĚ?
Šišky spadlé z jedle,
nevím, zda jsou jedlé.
Jarda z Hředle kdysi snědl,
měl k nim zelí, knedle.
Dost jsem z toho vedle,
v dané obci Hředle
roste, možná v souvislosti,
z kadibudky jedle.
Tohle sedlo k mé chuti tvorby,
(jak chléb z masem ku svačině)
na dno mojí torby.
04.04.2021 13:08:10 | Čottomatte