Když spatřil
Maledivy
děli se v jeho nitru
ne malé divy
Byl jejich přírodou
zcela okouzlen
a to ještě ani neviděl
místní divy
Však v malých divech ..se ukrývá vždy mnohem více. *ST Pěkné a pobavils.:))
08.04.2021 11:01:35 | jenommarie
Jo, jo je to tak :o)
08.04.2021 15:26:25 | WWW
:)
08.04.2021 16:39:27 | jenommarie
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?