JENOM STROZE 2
Jenom stroze:
Kulka v noze,
šlic jak z meče.
Rudá teče.
Až do dneška
byla čéška
zdravá zcela.
Pohyb měla.
Projektilu
dala sílu
při tom "lovu"
hlaveň z kovu.
Velká kulka...
Kloubu půlka.
Louže rudé,
noha škube.
Utrpení
dlouhé není.
Řeší zcela
v hlavě střela.
Zcela řeší!
Prošla pleší.
Prošla týlem
s jasným cílem.
Jenom stroze:
na děloze,
kurva saně,
mám prý zánět.
Nejsem vpoho,
je to z toho,
že šel Mirek,
do všech dírek.
Jak to sakra
řeknu z patra
tomu svýmu
zákonýmu?
Mám to z WC!
Tomu přece
věřit musí!
Pac a pusy …
09.04.2021 12:21:25 | praetorian