V básni to řeknu líp než v próze.
Po operaci (po narkóze),
vzkřiknu: jsem sešit a dál žiji!
Vezou mě na psychiatrii.
***
Včera jsem ukončil jeden vztah.
Je vám to líto? Ale fuj,
já nemám depresi, žádnej strach,
on ten vztah totiž nebyl můj.
***
Cítil jsem brnění po celém těle.
Nebojte, vážení, neměl jsem mrtvici,
Naopak, můžu říct, cítím se skvěle.
Tak ještě na hlavu připevnit přilbici.
slovutný rytíři v plechu děkuji za potěchu viděl a zažil jsi toho dost a proto píšeš pro radost :-))
10.04.2021 03:39:51 | Iva Husárková
Jj...znovuzrozený rytíři
..příště z toho okna neskákej :D
..měl si velké štěstí.
09.04.2021 13:44:18 | jenommarie