Ekvivalentu slova "chtíč" je hned několik. Jeho hodnotu a výběr si každý musí v sobě určit sám... a případné nechtěné následky, beze zbytku i unést.
10.04.2021 13:40:36 | šerý
Mně ani tak nešlo o chtíč a následky. Spíše o popis toho, že co člověk tvrdí a co dělá, je často slušně řečeno "nevyvážené". :) A do kategorie humor to zařazuji proto, že toto neznám a tudíž mi takové bláhové chování přijde úsměvné. (Byť se smutnou patinou)
10.04.2021 18:31:49 | Now