Zjistil jsem ženy nevěru.
Jak se s tím kurňa poperu?
Další muž vstoupil do manéže,
skončím to. Skočím z Černé věže.
Kašlu na rady od chlapů.
Zvolna se vzhůru vydrápu,
jsem stále plný odhodlání.
Snad bude smutná, moje paní.
Určitě bude – její věc.
Navíc je to jen pokrytec,
že prý má maso na svíčkovou,
ať se jí zalkne s láskou novou.
I když taková svíčková
od ní? Je mana. Do slova.
No a? Jen krok a letím k zemi.
Vždyť tady hlavně o čest jde mi.
Svíčková není rizoto.
Kdo ví, jak vlastně bylo to.
Jdu domu, ať zas nemá pindy,
svíčkovou dám a skočím jindy.
Galantní poezii píší, galantní muži.
J.Seifert::"Každá přichází konec konců,zmuchlaná trochu od milenců,
od polibků opuchlý má ret,co mi bude o tom vyprávět.
21.04.2021 07:58:34 | blues