Okolo Frydku (parodie)
Okolo Frydku
cestička
chodí jí na pitku
Anička.
Když jsem šel za ní
jedenkrát,
šli přede mnou páni
-jeden krad.
Kradli světla, také
blatníky,
trefil jsem je prakem,
hříšníky!
Než přijeli fízli
antonem,
s Ančou jsme se lízli
bourbonem.
Andula pak celkem
opilá
trapasy dost velké
tropila.
Opřel jsem ji v sadu,
fízli ví,
a tam od západu
střízliví.
Komentáře (4)
Komentujících (3)