Anotace: Pýcha předchází pád a také marnivost bývá často potrestána. Inu, tak už to v životě někdy chodí.
a když jí vlasy vypadaly s hlavou jako koleno zamiloval se do ní princ malý ještě nic není ztraceno nastřílel jí nové vlásky z kuše vlásky jako len žluté a červené hravé a už za týden byla hvězdou ne netu sotva ráno vstala hned si vlasy rozčesala a že už nebyla marnivá plivala do flašky od piva nikoliv na zem princ nebyl žádný blázen věděl že pýcha předchází pád svou princeznu nosil na rukou ať už holou nebo s parukou nikdy ji nepřestal milovat :-))
27.04.2021 03:53:08 | Iva Husárková