Anotace: Dnešní noc patří všem ženám, dívkám i babičkám, tak jí pěkně oslavte v rámci možností a nálady. Přeji pokud možno příjemný sabat.
Po strašně dlouhé době se tu zase ukazuji a zjišťuji, že mnozí z mých začátků tu stále ještě jsou a co více, stále tvoří! :) Děkuji za hezkou básničku, hezky jsi to napsal.
09.05.2021 22:56:48 | Santinan Black
Máš to opět skvěle sesumírované.
Zaujala mě i zmínka o novém modelu rychlého koštěte, ha, ha.
02.05.2021 10:27:14 | Donne
Já vím, že to píšeš jako humornou záležitost a tvým cílem je rozesmát, ale za ten čistý styl máš můj obdiv
02.05.2021 07:58:53 | Clown