Anotace: Nevážné veršování, pro vážného mračouna, co kaboní se na svět sluneční, prostě je JARO....
Souhlasím se Siselcz, jinak dík za básničku, která je prý přesně pro mě:-)
30.03.2007 19:35:00 | Rádoby zoufalá
radování z jara je hezká věc...je to tak trochu na motiv: RADUJTE SE A MNOŽTE SE :)
14.03.2007 20:15:00 | Tvůj kamarád Kodein