Mířil jsem ke hvězdám a minul,
přesto to však mám za benefit.
Co by mě nejspíš vedlo k splínu?
Do hnoje mířit a se trefit.
Horší by bylo netrefit a spadnou na něco tvrdého ...hnůj je aspoň měkoučký :-DDD
14.06.2021 10:57:52 | Alice Ptáčková
To je "trefné."
03.05.2021 17:15:46 | šerý
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?