sebe vraž tam!
Anotace: suicidal parody (inspirace pánem z Krchova:-)
...
žil jsem ale nežil
tak jsem se snažil
ledacos zažil
za živa smažil
krev stříká ze žil
---
(život se rýmuje
čím dál hůř
jako se do žil chuje
zařezává nůž
ale kuš!
běž s tím
nikdo se tomu nesměje!
běž s tím
do pr...
krev není dobrá
do žádný lázně
neber se
blázne
zase tak vážně..)
...
Přečteno 221x
Tipy 14
Poslední tipující: gallatea, bloumej očima, horečka., Klára Němcová, Amonasr, mkinka, Emily Říhová, Iva Husárková, poslední, šerý, ...
Komentáře (7)
Komentujících (4)