Myslím si, že moje dcéra,
vdala se za krupiéra.
Neb, když se jí chystal svést,
řval: "Alea iacta est!"
…
Mistr Jan byl trochu vzteklý,
přes kouř koukal do dáli.
Pravdu měli, ti co řekli
nehas, co tě nepálí ...
…
Výzva pro dvanáct Měsíčků,
(nebo kdo to má na tričku),
ať víme, co se venku chystá:
přestaňte kurva měnit místa.
Opět kvalita. Připomíná mi to trochu Záviše, ale tohle je propracovanější, ne tak prvoplánovité, ne tak narychlo, zralejší. Prostě tenhle matroš neomrzí.
12.05.2021 18:35:26 | OpilyJohn