Nový pošťák
Anotace: Inovace na poště.
Klokan žádá o práci,
nedělá si legraci.
využije kapsičku,
nahradí mu brašničku.
Psaní rychle donese,
nesplete se v adrese,
mrkví pošta zaplatí,
jistě na něm netratí.
Dohodli se po čase,
klokan ihned odskáče,
pošta moc ho chválila,
roznáška se zrychlila.
A tak čilý klokánek,
dává psaní do schránek,
za úplatek mrkvičky,
doručí i balíčky.
Přečteno 249x
Tipy 28
Poslední tipující: Dejvis, Fil, Emily Říhová, mkinka, Beepat, Amonasr, Jeněcovevzduchukrásného, Krahujec, Frr, jenommarie, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)