Konečná
Na nebi srpek půlměsíce,
autobus zahnul do stanice,
potom si s trochou prodlevy,
brzdy halasně uleví.
Šofér otočil svými klíčky,
pak naklonil se do uličky
a řek slova, snad zbytečná:
„Tak vystupovat, konečná!“
Vzadu se zvedla ňáká žena,
pravila, zjevně uražená:
„Vy vychování nemáte,
pro vás jsem PANÍ, hulváte!“
Přečteno 177x
Tipy 16
Poslední tipující: Emily Říhová, blues, Jackyl, mkinka, Iva Husárková, Amonasr, šerý, Pettie, Pittoresque, Psavec, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)