Na Měsíci
Tak tohle vám musím říci.
První žena na Měsíci
(dnes už je to nepřípustné):
„Máme asi problém Hjůstne.“
Všichni v sále zkříží zraky:
„Dobrá, povídejte. Jaký?“
Obavy se šíří věží,
když tu: „Na tom nezáleží.“
Z řídícího pot již leje:
„Povídejte, co se děje,
chci to vědět, rozumíte?“
„Nic, to není důležité.“
„Řekněte to. Náznak stačí,“
zkoumá data v počítači.
A pak všichni muži zblednou.
„Nechte to bejt, je to jedno.“
Přečteno 237x
Tipy 12
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, Jackyl, Frr, šerý, mkinka, Psavec, Kaj
Komentáře (3)
Komentujících (3)