Berlín - Moskva - Berlín
Když jsem před pár lety začal,
myslel jsem, že to bude prdel.
Pro milého Adolfa jsem se načal,
Potom z Berlína udělal bordel.
Manželku a děti jsem doma nechal,
na východní frontu do Ruska jsem jel.
Přes Polsko jsem s přáteli spěchal,
nejeden Krzysztof po mně vyjel.
Byl jsem už nedaleko Moskvy,
karta se však obrátila.
Vtom ta smůla evropská tkví,
bohužel nám nepomohla japonská flotila.
Následně tři roky zpátky domů,
asi nepotkám již svou ženu a děti.
Viděl jsem je viset na jednom stromu,
ten pohled už nikdy nedostanu z paměti.
Komentáře (2)
Komentujících (2)