Přece by ses nedal na modlení
to dnes už vážně nikdo neocení
pojď radši do pekla ke kotlíku na guláš
a zahrát si s námi ďábelský mariáš.
K snídani pečené kuřátko, tím ráno u nás začíná,
Pak mladé děvče, či jinoch krásný,
dle přání, toť malinkatá svačina.
Práce žádná, jen báječná parta, víno a zpěv,
rej mladých čertů a sličných děv.
A tak tedy šel, čekajíc i náborový příspěvek,
hóóódně veliký.
A teď tam drhne připálené kotlíky.