Tak to je moc:-) Představa, že jí je třeba dolít olej a jemu vyměnit baterky ... pobavils :-)
01.07.2021 19:33:28 | Vivien
Opět komicky-usměvavé vyjádření s nadsázkou lásky chtění. Kdo ví, nakonec se těchto robotických propojení v běžném životě setkáme...Díky bohu jsme zatím jen u robotických vysavačů (běžně dostupných)...ale asi v budoucnu to bohužel bude jiné a budeme muset komunikovat se stroji a umělými inteligencemi, což mě až děsí. Nakonec autoři sci-fi se o budoucnosti hodně trefili.
01.07.2021 19:02:49 | Krahujec