Dneska už mám vyčerpaný počet na básničky, ale příště ráda složím i něco pro Tebe. Hodně štěstí pro Tebe.A ať nic nezebe.
04.07.2021 19:25:32 | mkinka
tak asi všechno nej, no, škoda jen, že si skládáš sám sobě věci místo toho, aby je někdo napsal pro tebe, že :) Tak pokud jsi sfoukl svíčky a přál si něco nejen pro sebe, tak doufám, že se ti to jednou vyplní :)
04.07.2021 16:21:32 | Ray Magini